Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

St. Caecilia & Friends

juni 9 @ 14:30 - 16:30

Na het succes van vorig jaar, organiseert muziekvereniging St. Caecilia Zwaag weer een concert buiten op het plein naast De Witte Valk. Deze keer met maar liefst drie gastartiesten: zanger Andre Vloeijberghs, zangeres Kelly ter Bruggen en een kinderkoor van De Wingerd. Ook de leerlingen van Inge Olijve zullen optreden. Het concert start op zondagmiddag 9 juni om 14.30 uur. De toegang is gratis, er zal een donatiepot staan voor een vrijwillige bijdrage.

 

Wat voor muziek kunt u verwachten? St. Caecilia en de artiesten slaan de handen ineen voor een programma met herkenbare klanken zoals het toepasselijke ‘Het werd Zomer’, ‘Heb je even voor mij’ en het nummer van de Kindermuziekweek ‘Energie’. Het orkest onder leiding van Rob van der Sterren zal zelf ook een aantal fanfarestukken brengen zoals ‘Cry of the Falcon’. De presentatie is in handen van Peter Entius.

 

Naast het feit dat St. Caecilia dit jaar 110 jaar bestaat, heeft het concert nog een bijzonder tintje: het zal het laatste concert zijn van bugelist en St. Caecilia-icoon Cor Lakeman die na 68 (!) jaar muziek maken bij St. Caecilia Zwaag afzwaait. Dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan.

Gegevens

Datum:
juni 9
Tijd:
14:30 - 16:30
Site:
https://www.stcaecilia.com/nieuws/zondag-9-juni-2024-st-caecilia-friends/

Organisator

St. Caecilia

Locatie

Plein naast de Witte Valk
Dorpsstraat 175
Zwaag, 1689 GB Nederland
+ Google Maps